Zorgeloos genieten van je schone badkamer

shutterstock_2204816133-Large

Ervaar de revolutionaire schoonheid van een moeiteloos schone badkamer met Pure Nano.

Pure Nano Badkamer Coating maakt gebruik van geavanceerde nanotechnologie om uw badkamer te beschermen tegen kalkaanslag, schimmel en hardnekkig vuil. Eenvoudiger schoonmaken, minder vaak schoonmaken.

Zeg hallo tegen schoonmaakgemak!

PS_Pure_Nano_250ML_Badkamer_RGB___media_library_original_586_1564-webp

Geschikt voor 20 m2 oppervlak

75%
Minder kalk en vuil aanhechting in jouw badkamer
30%
Snellere reiniging van je badkamer dankzij de innovative coating
2 jaar
Langdurige bescherming dankzij de unieke Nanotechnologie
100%
Milieuvriendelijk - PFAS/Fluor vrij
reducing-co2-emissions-icon-stop-climate-change-sign-for-graphic-design-logo-website-social-media-mobile-app-ui-illustration-vector-removebg-preview

3 in 1: Reiniging en langdurige bescherming

Snel en eenvoudig aanbrengen

Reinigen
1

Reinigen

Gebruik de ontvetter om hardnekkige vervuiling volledig uit je tegels of douche te verwijderen.
Ontkalken
2

Ontkalken

Met de ontkalker verwijder je kalkrestanten en laat jij je douche of tegels weer stralen.
Beschermen
3

Beschermen

De innovatieve Nanocoating beschermd je badkamer langdurig tegen kalk en vuilaanhechting.

Douchewand voor en na behandelen:

douchewand-kalk-2 Voor reiniging en coaten
douchewand-kalk-3. Na reiniging en coaten
*foto's ontvangen van een tevreden klant

Vóór Pure Nano: "Elke keer als ik mijn douchewand schoonmaakte, leek het alsof de kalkaanslag binnen een dag weer terug was. Het was een eindeloze cyclus van schrobben, met weinig tot geen resultaat. De frustratie van het zien van die hardnekkige vlekken, zelfs na zoveel inspanning, maakte het schoonmaken van de badkamer tot een taak waar ik ontzettend tegenop zag."Na Pure Nano: "Na de behandeling met Pure Nano Badkamer Coating is mijn douchewand onherkenbaar veranderd. Het water parelt nu gewoon weg, en die vervelende kalkaanslag is verleden tijd. Wat eens een tijdrovende strijd was, is nu een snelle veeg. Het is alsof mijn badkamer continu fris en nieuw blijft. Ik ben overweldigd door het gemak en het resultaat. Pure Nano heeft echt mijn schoonmaakroutine en mijn badkamer getransformeerd!"

Wasbak voor en na behandelen:

zwarte-wasbak-vies Voor reiniging en coaten
wasbak-schoon Na reiniging en coaten
*foto's ontvangen van een tevreden klant

Vóór Pure Nano: "De wasbak in onze badkamer was altijd een bron van ergernis. Ondanks regelmatig schoonmaken, leek de kalk zich te vermenigvuldigen, en liet een doffe, ruwe laag achter die onmogelijk schoon te houden was. Hoe hard ik ook mijn best deed, met een wasbak die nooit echt schoon leek, was ik toch echt minder blij met mijn badkamer."


Na Pure Nano: "Ik kan niet geloven dat dit dezelfde wasbak is! Na het aanbrengen van Pure Nano Badkamer Coating, voelt mijn wasbak alsof hij nieuw is. Het water glijdt er gewoon af, zonder kalksporen achter te laten. Schoonmaken is nu zo eenvoudig; een snelle doek door de wasbak en we zijn klaar. De tevredenheid van het hebben van een constant schone wasbak zonder de voortdurende strijd is super.

Tegelvloer voor en na behandelen:

vloer-voor-Large Voor reiniging en coaten
vloer-na-Large Na reiniging en coaten
*foto's ontvangen van een tevreden klant

Vóór Pure Nano: "Onze badkamervloer was altijd een uitdaging om schoon te houden. Elke druppel water leek een nieuwe kalkvlek achter te laten, en de voegen tussen de tegels werden steeds grijzer en onaantrekkelijker. Het leek wel alsof we in een constante strijd waren verwikkeld met de vloer; hoe meer we schoonmaakten, hoe meer de kalk zich leek te hechten. Het was een frustrerend proces dat veel te veel van onze tijd en energie in beslag nam."


Na Pure Nano: "Het verschil dat Pure Nano heeft gemaakt voor onze badkamervloer is echt verbazingwekkend. Na de behandeling lijkt de vloer wel nieuw; water en vuil hechten zich niet meer, en de voegen blijven schoon en helder. Het is bijna magisch hoe een snelle dweilbeurt nu volstaat om de vloer er onberispelijk uit te laten zien. Geen eindeloos schrobben meer, geen frustratie over terugkerende vlekken."

Wat onze klanten zeggen

Geweldig product

Omdat wij veel kalk in het water hebben en geen waterontharder willen gebruiken hebben wij gekozen om dit product te gebruiken. Complete set om te reinigen en aan te brengen, gebruiksvriendelijk maar nog makkelijker om je badkamer schoon te houden, sponsje erover en klaar , wat een gemak is dit. Inmiddels 3 maanden verder en het gaat nog steeds even makkelijk. Wij zijn dik tevreden.

— Willem

In een woord; geweldig!

Wij hebben onze douche een laag van de Nano Coating gegeven en het resultaat is simpelweg magisch. De tegels blijven schoon, eventuele aanslag spoel je zo weg. Echt een aanrader!

— Stef

Winkelwagen

Er zijn geen producten