9.3

Alle reviews van klanten van Purenano.nl

Klant beoordelingen

Gebaseerd op 48 reviews

Review data

5 star reviews

4 star reviews

3 star reviews

2 star reviews

1 star reviews

Schrijf een review

Recent reviews

Laura uit Vlissingen

Heb verschillende vragen gesteld die snel, goed en uItgebreid beantwoord werden. Reden om Pure Nano voor beton/ baksteen te bestellen.

Wim uit Enschede - Autolak coating

Wim uit Enschede

true

Hans uit Spaarndam - Beton/baksteen coating 5L

Hans uit Spaarndam - Beton/baksteen coating 1L

Hans uit Spaarndam

true

Bicycle Barn Est. 2021 uit Rijen

De fietscoating werkt super, het vuil valt er van af door alleen de tuinslng te gebruiken. Eenmaal correct aangebracht scheeld het een hoop schoonmaakwerk. Ik beveel het aan!

Jolanda uit Almere

Ik heb mijn badkamer beschermd met Pure Nano voor de badkamer en merk dat er minder kalkaanslag op de tegels komt. Het maakt makkelijker schoon. Ik kan het aanbevelen om te gebruiken.

FlevoNautica uit Almere

Wij hebben Pure Nano gebruikt voor onze boten die in het water liggen. Het handige is dat viezigheid er veel makkelijk af te wassen is. Het droogt ook met minder strepen of kalkaanslag op. Erg fijn.

Ben uit Veendam

Vooral de coating voor de autoruiten vind ik helemaal fantastisch. Jammer dat het door de ruitenwissers toch langzaam slijt. 1 tot 2x per jaar aanbrengen is voldoende. Vanaf 50km/h hoeven de ruitenwissers niet meer aan en waait het water er gewoon vanaf. Het is haast hypnotiserend om te zien! Zou het nog slijtvaster zijn dan zou het product ongetwijfeld een 10 krijgen. Maar dik tevreden en een aanrader!

Winkelwagen

Er zijn geen producten