8.8

Pure Nano

‘Nano’ komt van het Latijnse woord ‘dwerg’. Nanodeeltjes zijn superklein en hebben bijzondere eigenschappen die hetzelfde materiaal bij een grotere afmeting niet heeft. De werkzame stof in de Pure Nano coatings zijn van Siliciumdioxide (SiO2). Silicium is zand/ gesteente. Een natuurlijk product dat de oppervlaktespanning van een oppervlak verlaagt en een onzichtbare, easy to clean laag creëert. Een flinterdunne beschermlaag die de ondergrond beschermt tegen vocht en vuil.

Smart technology

  • Natuurlijk beschermingsmateriaal
  • Supersnelle reiniging
  • Geen chemische (schoonmaak)middelen nodig
  • Minder waterverbruik
  • Minder bacterie-, schimmel- en mosgroei

Bekijk de verschillende toepassingen.

Van auto tot boot en badkamers. We hebben voor elke toepassing een oplossing.

WfKQqSKLb07LFqz6wzBmcApx1fBi2i3XLTcFPFS3

Care for your stuff.
Care for nature.

Pure Nano is de eerste Nano technology care & protection coating, gemaakt op basis van water of bio-ethanol. Met dit natuurlijke product bescherm je niet alleen je spullen, maar ook het milieu. En je hebt geen schadelijke schoonmaakmiddelen meer nodig.

9UBKbVdwDs9PJoxciYkjr5ikOZgjA0aF3WPiOAkW

Wat is het?

Pure Nano is een Nano coating waarmee je eigendommen kunt voorzien van een beschermlaag. Deze coating wordt gemaakt van Siliciumdioxide (SiO2). Silicium is zand/gesteente. Een natuurlijk product dat de oppervlaktespanning van een oppervlak verlaagt en een onzichtbare, easy to clean laag creëert. Je kunt het als flinterdunne beschermlaag (100-150 nm) inzetten. Je ziet het niet, maar het voorkomt dat vocht en vuil tot de ondergrond doordringen. 

Hoe werkt het?

Pure Nano is een 100% biologische Nano coating. Geschikt om als beschermlaag aan te brengen op jouw eigendommen zoals een auto, fiets of rvs-kraan. Het werkt vocht- en vuilwerend. Dit kan omdat de werkzame, natuurlijke stof Silicium een verbinding aangaat met de ondergrond, waardoor vocht en vuil geen hechting meer vinden.

Hierdoor kunnen bijvoorbeeld schimmel, mos of algen minder snel aangroeien en kun je vuil eenvoudig verwijderen. De coating is flexibel en beschadigt het oppervlak waarop je dit aanbrengt niet. Aanbrengen is eenvoudig, dit doe je handmatig met een microvezel doek.

Na toepassing kun je aanslag of vuil probleemloos met water verwijderen. Chemische schoonmaakmiddelen zijn niet meer nodig. Onze Pure Nano producten zijn geschikt voor eigendommen in en rondom huis en tuin. Lees voor gebruik de bijsluiter van het product voor specifieke details.

Veiligheid

Pure Nano is veilig in gebruik. Onze coating bevatten alleen natuurlijke producten (water/bio-ethanol (alcohol) en silicium) en leveren geen risico op voor jouw eigendommen, jouw gezondheid en het milieu.  Lees ook de facts en de bijsluiter bij het product dat je wil gebruiken. 

Winkelwagen

Er zijn geen producten