9.2

Wat is het?

Pure Nano is een Nano coating waarmee je eigendommen kunt voorzien van een beschermlaag. Deze coating wordt gemaakt van Siliciumdioxide (SiO2). Silicium is zand/gesteente. Een natuurlijk product dat de oppervlaktespanning van een oppervlak verlaagt en een onzichtbare, easy to clean laag creëert. Je kunt het als flinterdunne beschermlaag (100-150 nm) inzetten. Je ziet het niet, maar het voorkomt dat vocht en vuil tot de ondergrond doordringen. 

Hoe werkt het?

Pure Nano is een 100% biologische Nano coating. Geschikt om als beschermlaag aan te brengen op jouw eigendommen zoals een auto, fiets of rvs-kraan. Het werkt vocht- en vuilwerend. Dit kan omdat de werkzame, natuurlijke stof Silicium een verbinding aangaat met de ondergrond, waardoor vocht en vuil geen hechting meer vinden. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld schimmel, mos of algen minder snel aangroeien en kun je vuil eenvoudig verwijderen. De coating is flexibel en beschadigt het oppervlak waarop je dit aanbrengt niet.
Aanbrengen is eenvoudig, dit doe je handmatig met een microvezel doek. Na toepassing kun je aanslag of vuil probleemloos met water verwijderen. Chemische schoonmaakmiddelen zijn niet meer nodig.
Onze Pure Nano producten zijn geschikt voor eigendommen in en rondom huis en tuin. Lees voor gebruik de bijsluiter van het product voor specifieke details.

Veiligheid

Pure Nano is veilig in gebruik. Onze coating bevatten alleen natuurlijke producten (water/bio-ethanol (alcohol) en silicium) en leveren geen risico op voor jouw eigendommen, jouw gezondheid en het milieu.  Lees ook de facts en de bijsluiter bij het product dat je wil gebruiken. 

Winkelwagen

Er zijn geen producten